Tot ce trebuie sa stii despre apartamentele penthouse

Cred ca mereu te-ai visat intr-un apartament mare, foarte spatios, intr-o zona centrala sau retrasa, cu o terasa imensa si fiecare incapere in parte pe care o poti decora exact dupa dorintele tale. Sa nu mai vorbim despre privelistile de neinlocuit.

Penthouse-ul este simbolul luxului si nu oricine o sa si-l permita. El mai are totusi o definitie ascunsa, urbana si nescrisa, fiind catalogat ca si “un apartament spatios la ultimul etaj al noului bloc”. De aici ne putem da seama despre ce fel de imobil este vorba.

Mai jos urmeaza sa iti povestesc mai multe despre el si avantajele pe care le poti avea daca detii sau iti doresti sa detii un penthouse. Crede-ma, nu sunt deloc putine. Un apartament de acest gen este adresat, de regula, acelor persoana care au o situatie financiara foarte buna. Aceasta nu este o regula, insa. Chiar daca pretul lor poate fi ceva mai mare decat restul apartamentelor, un penthouse poate deveni locuinta fiecarei familii care alege sa apeleze la o modalitate de finantare sau are suficiente fonduri de investit.

Penthouse-ul potrivit dorintelor tale

Un nou apartament poate fi o bataie de cap, insa “excursiile” ce le faci de la unul la altul pentru ati gasi casa perfecta sunt multe si necesita timp. Achizitionarea unui Penthouse nu este o alegere si o investitie usoara, dar pe masura ce trec anii vei realiza ca toate eforturile ce le-ai facut pana acum au meritat.

Incepand de la pozitia sa, finisajele interioare, privelistea si tot ce este legat de esteticul si confortul pe care il poti regasi intr-un astfel de apartament, trebuie sa fie la superlativ. Daca ar exista ceva mai mult ca perfectul acesta ar fi.

Te-as sfatui sa-ti incepi cautarea cu cateva luni in avans inainte de a te muta la data la care iti doresti. Asa iti vei atribui destul timp si nu te vei arunca la prima oferta. Totusi, un apartament, dar mai ales un penthouse, o sa fie una dintre cele mai mari investitii pe care o sa le faci vreodata in viata ta. Si nu vorbesc doar din pricina banilor, ma refer si la faptul ca o sa ai un coltisor de rai doar pentru tine pe care il poti numi acasa.

Fii foarte atent la detalii si incearca sa iei cu tine un specialist ce poate analiza pana si instalatiile sanitare, electrice si asa mai departe, ca sa te asiguri ca toate sunt conform pretului pe care il vei achita si mai presus de atat, vor fi conform asteptarilor tale, poate chiar peste.

Beneficiile pe care le ai cand detii un penthouse

Asa cum am spus si mai sus, mereu un penthouse iti va oferi o priveliste spectaculoasa a orasului, sau in unele cazuri, a muntilor sau marii. Nu este un moft, oricine si-ar dori sa isi bea cafeaua atintit catre valurile marii sau catre frumusetile orasului.

Fie ca vrem sau nu vrem, detinerea unui penthouse iti va creste statutul, iar importanta ta sociala va prinde contur. Poate fi biletul tau de acces intr-un grup select pe care il poti invita la petreceri in noua ta casa. Gandeste-te la cat de impresionante vor fi petrecerile organizate in propriul penthouse sau cat de multa imagine pozitiva iti poate oferi o intalnire de afaceri organizata aici.

Mai mult spatiu inseamna mai multa intimitate. Cu totii ne dorim sa avem intimitate deplina, iar un astfel de apartament ti-o poate oferi fara probleme. Fiind un imobil foarte spatios, locuirea intr-un penthouse va deveni sora cu confortul si linistea de care ai nevoie, chiar daca ai multi copii. Fiecare membru al familiei va avea intimitate indiferent de zi.

Datorita pretului, vei avea mereu finisaje de lux. Orice lucru de valoare va costa, iar materialele premium fac parte din aceasta categorie, iar lucratorii ce au muncit din greu ca tu sa fii rasfatata, mereu vor fi oameni cu o experienta si pregatire vasta in spate.

Intr-un apartament de tip penthouse veti simti ca ai reusit cu adevarat in viata. Privelistea, facilitatile, finisajele, toate sunt impresionante si de cea mai buna calitate. Aceste tipuri de apartamente sunt cele mai privilegiate din intregul bloc. Cand vorbim despre penthouse-uri, vorbim despre acele locuinte care sunt de top si care pot fi achizitionate doar de persoanele care-si doresc cu adevarat o viata independenta si lipsita de compromisuri de orice fel.

In concluzie, cine nu si-ar dori sa locuiasca intr-un apartament de tip penthouse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.